Vakantiehuis Ardennen Durbuy

Vakantiehuis Ardennen Durbuy op een bosrijk vakantiepark

Op zoek naar een vakantiehuis Ardennen Durbuy? Wij hebben een leuk vakantiehuis in Durbuy dat van alle gemakken is voorzien. Het vakantiehuis biedt onderdak aan 4 tot maximaal 6 personen en is pasgeleden compleet gerenoveerd.

 

Ons vakantiehuisje ligt midden in de bosrijke heuvels van de Ardennen en is onderdeel van het vakantiepark Sunclass Durbuy.

 

 

 

 

 

Voorzieningen in het vakantiehuis in Durbuy

  • Onderdak voor 4 tot 6 personen
  •  3 slaapkamers (2 kamers boven en 1 kamer beneden)
  • De auto kunt u tot aan de deur voorrijden en na het uitladen kan deze geparkeerd worden op de daarvoor bestemde parkeerplekken bij het huisje
  • 6-persoons zithoek
  • Tv met dvd-speler & dvd's
  • 6-persoons eettafel
  • Gezellige gaskachel
  • Nette keuken met combi-oven, koelkast met vriezertje, koffiezetapparaat (een Dolce Gusto en één voor filterkoffie), waterkoker, citruspers, keukenmachine en natuurlijk alle keukengerei om een lekkere maaltijd op tafel te zetten
  • Centrale verwarming
  • Wifi is aanwezig in het vakantiehuis

Vakantiepark Sunclass Durbuy

Ons vakantiehuis in de Ardennen is onderdeel van het bungalowpark Sunclass Durbuy. Een vakantiepark met 237 vrijstaande vakantiehuizen. Deze huizen liggen verspreid over de bosrijke heuvels. Alle accommodaties zijn privé eigendom. Ons vakantiehuis is nummer 182 op het park.

 

Op het vakantiepark Sunclass Durbuy zijn verschillende voorzieningen die u kunt gebruiken. Zoals een verwarmd binnenzwembad, 2 speeltuinen, een restaurant en een winkel. Door deze voorzieningen op het park wordt het verblijf in ons vakantiehuis nog aangenamer.

 

Omgeving Durbuy

Het vakantiehuis ligt in de buurt van Durbuy. Durbuy is een prachtig klein stadje met een historisch centrum. Door het mooi centrum, de vele horecagelegenheden en de verschillende outdoor mogelijkheden is Durbuy een van de leukste plekken in de Ardennen.

 

Durbuy beschikt vanaf de 11e eeuw over een feodaal kasteel en kreeg in 1331 stadsrechten. Inmiddels was Durbuy omringd door vestigingsmuren. Durbuy is dus een klein, maar fijne, stad midden in de Ardennen.

 

 

Naast het bezoeken van het stadje Durbuy zijn er in de omgeving van Durbuy veel mogelijkheden voor sportieve buitenactiviteiten. Zo kan je met kajaks de Ourthe bevaren of met mountainbikes de bossen in. Ook trektochten met paarden, minigolf, survivaltochten en prachtige wandelingen in de ruige natuur behoren tot de mogelijkheden.

 

Wilt u ons vakantiehuis Durbuy reserveren?

Bent u enthousiast over ons vakantiehuis bij het stadje Durbuy in de Ardennen en wilt u een reservering maken? Dat kan. De beschikbaarheid kunt u zelf hier bekijken.